EVENEMENTEN

De door ons gebouwde aggregaten worden op grote schaal toegepast voor evenementen zoals bijvoorbeeld festivals. Ook hier geldt dat er continu spanning aanwezig moet zijn.

Onze aggregaten van hoge kwaliteit garanderen zekerheid; motoren die adequaat reageren bij grote vermogenswisselingen en besturingssystemen die met elkaar in verbinding staan. Om spanningsuitval te voorkomen maken we veel gebruikt van het loadshare systeem. Hierbij draaien meerdere aggregaten parallel en delen het gevraagde vermogen. Mocht het zo zijn dat er dan een aggregaat uitvalt, dan nemen de andere aggregaten automatisch het vermogen over zonder dat de gebruikers/bezoekers hier iets van merken.

Toepassingen voor evenementen

Evenementen

600 kVA in super-silent kast

1600 kW Loadbank in duurzame RVS uitvoering

Toepassingen voor evenementen

Hier ziet u een testopstelling waarin twee 600 kVA synchrone aggregaten in loadshare zijn gekoppeld aan onze loadbank van 1600 kW. Met deze testopstelling worden testen uitgevoerd met betrekking tot onder andere het maximale vermogen, storingssituaties of sterk variërende vermogens. Loadshare-opstellingen als deze zijn uitermate geschikt voor grote muziekfestivals waar zekerheid een pré is en vaak grote variaties in het vermogen plaats vinden, die door meerdere aggregaten perfect opgevangen kunnen worden.